VIDEO Urmărire ca în filme la Timişoara. Un tânăr de 17 ani a furat o maşină şi a pus poliţia pe jar

0
0
FOTO Info Trafic Timiş
FOTO Info Trafic Timiş

Seară de pomină pentru un tânăr de 17 ani. Eliberat din închisoare, a furat o maşină, a condus beat şi fără permis, iar în final s-a luat la harţă cu poliţia.

Poliţiştii Secţiei 3 din Timişoara au fost sesizaţi, sâmbătă seara, că s-a furat o maşină de pe strada Eternităţii. În jurul orei 21.00, autoturismul a fost depistat în trafic pe strada Armurgului de către poliţiştii de la Secţia 5.  

Şoferul, un tânăr de 17 ani, nu avea intenţia să coboare, ci a încercat să treacă de maşina de poliţie care i-a blocat calea.  

Până la urmă, poliţiştii l-au scos din maşină, însă atunci când părea că va fi imobilizat, tânărul a reuşit să fugă. Nu a ajuns prea departe. A avut însă ghinion şi a fost lovit de o maşină care circula regulamentar pe Calea Aradului. 

A fost dus la spital cu răni uşoare. A fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

Adolescentul locuia în comuna Giarmata şi era proaspăt eliberat din închisoare, acolo unde s-a aflat pentru tâlhărie. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.  

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat pentru arestare preventivă.


Momentul în care poliţiştii îl imobilizează pe tânăr

Adolesecentul reuşeşte să fugă de poliţişti dar este lovit de o maşină

Mai multe - Timişoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite