Mașina Poliției Locale din Timișoara s-a ciocnit cu un taxi. Două persoane au fost rănite

0
Publicat:

O autospecială a Poliției Locale din Timișoara a intrat într-o intersecție pe roșu, cu girofarurile pornite, unde s-a ciocnit cu un taxi al cărui șofer pătrunsese în intersecție pe culoarea verde. Accidentul a avut loc sâmbătă seara, 7 ianuarie. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul din Timișoara FOTO Info Trafic
Accidentul din Timișoara FOTO Info Trafic

Mașina Poliției Locale Timișoara a încercat să traverseze pe roșu intersecția străzii Michelangelo cu bulevardul I.C. Brătianu, sâmbătă, în jurul orei 23.00. Polițiștii erau în misiune, mașina lor având semnalele luminoase în funcțiune.

Deși la acea oră circulația era extrem de redusă în Timișoara, mașina poliției a avut ghinionul să întâlnească în drumul său un taxi, care a intrat în intersecție regulamentar, pe culoarea verde a semaforului.

Taximetrul condus de o femeie s-a ciocnit de mașina poliției locale, rezultând rănirea șoferiței, dar și a unei pasagere aflate în mașina polițiștilor. 

La fața locului, au ajuns echipajele Poliției Rutiere și ale ambulanței, medicii oferind prim ajutor femeilor rănite. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a condus o autospecială a Direcției Poliției Locale Timișoara pe bulevardul I.C Brătianu, iar la intersecția cu strada Michelangelo a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase, și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Michelangelo, dinspre bulevardul Revoluției, aceasta intrând în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei femei, în vârstă de 55 de ani, pasageră în autospeciala Direcției Poliției Locale Timișoara”, au transmis cei de la Inspectoratul de Poliției Timiș. 

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier. 

Nu este prima dată când o mașină de poliției este implicată într-un accident rutier în Timișoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite