Un weekend dedicat copiilor, la Timişoara. Muzică şi schimb de jucării, în prag de Ziua Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parada portului popular, schimb de jucării şi voie bună, de „Săptămâna Copiilor". Micuţii care s-au plictisit de jucăriile de acasă le pot schimba pentru altele noi, la standul de la Iulius Mall. Jucăriile rămase vor fi donate unor copii cu posibilităţi materiale reduse, care vor mai primi hăinuţe şi produse sanitare şi igienice.

De „Săptămâna Copiilor", Clubul LEO din Timişoara va avea un stand special în mall, unde se schimbă jucării. Până la sfârşitul acestei luni, în intervalul orar 10 - 22, lângă KidsLand, cei mici vor putea să renunţe la jocurile şi jucăriile de care s-au plictisit şi să ia în schimb ceva nou de la standul LEO. Regula este că fiecare jucărie este înlocuită doar cu una singură! Jucăriile rămase vor fi donate unor copii cu posibilităţi materiale reduse, care vor mai primi hăinuţe şi produse sanitare şi igienice.

HUMAN STORY Povestea unui orfan care a terminat un master în contabilitate şi a ajuns profesor

În plus, cea de-a IX-a ediţie a festivalului de folclor pentru copii „La izvor, la izvorele...!" se desfăşoară între 27 şi 29 mai. Manifestarea artistică se deschide vineri, la ora 18, în mall, la demisol. Într-un veritabil regal folcloric se vor prezenta în faţa publicului Ansamblul Ghiocelul din Avrig - judeţul Sibiu, Ansamblul Izvoraşul din Raci-Negomir - jud. Gorj, Ansamblul Boldureana din Boldur - jud. Timiş. Sâmbătă şi duminică, parada portului popular, recitalurile formaţiilor şi spectacolul extraordinar cu îndrăgiţi interpreţi de muzică populară vor avea loc în oraşul Buziaş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite