UPDATE Bărbatul care s-a autoincendiat în grădina casei sale a murit în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a autoincendiat. El a murit marți.

 Bărbatul a fost transportat la spital. FOTO arhivă
Bărbatul a fost transportat la spital. FOTO arhivă

UPDATE: Bărbatul care s-a autoincendiat, sâmbătă, în grădina casei din localitatea Giarmata Vii, a decedat, marţi, la spital, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din Giarmata-Vii s-ar fi autoincendiat.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 53 de ani, care s-a autoincendiat în grădina din spatele casei sale, potrivit unei informări de presă a Poliţiei Timiş.

Încendiul fusese însă lichidat de către fiul şi nepotul bărbatului înainte de sosirea ambulanței.

Omul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii acestui incident.

Amintim că, în urmă cu un an, un tânăr de 19 ani a ales să-și pună capăt zilelor în văzul tuturor, într-un loc public din Râmnicu Vâlcea, fără ca nimeni să intervină. Echipajul medical nu l-a mai putut salva.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite