Street Art la Iulius Mall. Un perete din parcarea subterană va fi desenat cu graffiti de artişti din şase ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Croatul Filip Mrvalj şi-a făcut încălzirea pe aleea pietonală
Croatul Filip Mrvalj şi-a făcut încălzirea pe aleea pietonală

În această săptămână, zece tineri pasionaţi de graffiti sunt prezenţi în parcarea subterană a Iulius Mall Timişoara, pentru a demonstra cât de talentaţi sunt în arta stradală

Acţiunea face parte din programul celei de-a treia ediţii a Festivalului Internaţional de Street Art, care se desfăşoară până pe 30 septembrie 2013, în Timişoara.

Evenimentul, la care participă artişti din România, Croaţia, Elveţia, Franţa, Ungaria şi SUA, este organizat din dorinţa de a promova importanţa şi rolul acestei forme creative de exprimare.

La Iulius Mall, grafferii au misiunea de a personaliza, într-o manieră unică şi nonconformistă, cu teme, culori şi mesaje la alegere, un perete din parcarea subterană. Creaţiiţe vor putea fi admirate la finalul săptămânii.

Printre cei care vor desena în parcarea de la mall se află şi croatul Filip Mrvalj, care a realizat, week-endul trecut, un graffiti in 3D pe strada Mărăşeşti.

Croatul se află în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare graffiti în 3D, care măsuară 140 de metri. Acesta a fost realizat în Olanda, iar pe lângă Mrvalj au mai participat alţi patru artişti.

Citeşte şi:

Artistul croat de Cartea Recordurilor a terminat de desenat MIG-urile în 3D pe strada pietonală Mărăşeşti

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite