UPDATE Soț și soție, omorâți într-un apartament din centrul Timișoarei. Nepotul care a încercat să îi salveze a fost rănit FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 75 de ani și o femeie de 78 de ani au fost omorâți marți seara în apartamentul în care locuiau, în centrul Timișoarei, chiar lângă Palatul Dicasterial.

Crima a avut loc chiar lângă sediul Tribunalului Timiș FOTO tion.ro
Crima a avut loc chiar lângă sediul Tribunalului Timiș FOTO tion.ro

UPDATE, ora 12,20: Criminalul a fugit cu o sumă importantă de bani

Există informații că agresorul a plecat din casa în care i-a ucis pe cei doi bătrâni cu o borsetă în care erau 12.000 de lei. Nepotul s-a luat la luptă cu el în holul surprins în galeria foto alăturată, dar criminalul a reușit să fugă.

UPDATE Bărbatul care a intrat în casa celor doi soți a acționat cu bestialitate. Acesta a aplicat bătrânilor o serie de lovituri și i-a înjunghiat de mai multe ori. Apartamentul de lângă Palatul Dicasterial era plin de sânge. Singurul care l-a văzut pe individ este nepotul celor uciși, care a fost alarmat de fratele său din Germania, care a vorbit ultima dată cu bunicii, înainte să intre criminalul în casă.  

Acest nepot a oferit informații importante polițiștilor de la Investigații Criminale.  

Se pare că este vorba de un tânăr de aproximativ 30-35 de ani, înalt de 1.80, brunet, nebărbierit. De asemenea, a fost îmbrăcat în pantaloni scurți închiși la culoare și purta o bluză de trening cu glugă, de culoare gri sau vernil.  

În picioare, criminalul se pare că avea încălțăminte de culoare închisă. 

Bărbatul ar putea să fie rănit la mână, pentru că purta un bandaj improvizat atunci când a fost surprins la locul crimei. 
UPDATE Au apărut primele imagini cu criminalul. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum un bărbat cu glugă aleargă pe stradă. Se pare că acesta a fugit spre Bulevardul Take Ionescu.

În parcul din fața Bisericii Luterane, polițiștii au găsit o mănușă care avea urme de sânge pe ea. Se pare că a aparținut criminalului.

„La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați (un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani),iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit. Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit” ,a transmis IPJ Timiș.

Potrivit tion.ro, cei doi bătrâni, în vârstă de 75 și 78 de ani, vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, iar în timpul convorbirii, i-au spus acestuia că un individ necunoscut a intrat peste ei în casă și i-a atacat. Tânărul a cerut ajutorul altui nepot al bătrânilor, aflat în Timișoara, care a mers la locuința acestora pentru a vedea ce s-a întâmplat. Tânărul l-a surprins pe criminal în apartament, însă acesta a reușit să fugă, rănindu-l pe tânăr.

Din primele verificări se pare că femeia, în vârstă de 78 de ani, era administrator, iar marți a strâns banii de cheltuieli.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite