Sectorul oaspeţilor din noua sală de sport din Szeged va fi numit după Marian Cozma, handbalistul ucis în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pick Szeged
FOTO Pick Szeged

Sectoarele noii săli de sport din Szeged vor fi denumite după celebrităţi, sectorul oaspeţilor va purta numele handbalistului român Marian Cozma, fost membru al echipei rivale din Veszprém, murit în mod tragic în 2009, scrie agenţia MTI.

Potrivit informaţiei publicate joi pe site-ul clubului de handbal din Szeged, denumirile vor păstra amintirea celor care au făcut multe pentru handbalul masculin din oraş, unde acest sport are o tradiţie de 60 de ani. 

Noua arenă va fi un mare complex compus din trei clădiri, care va găzdui prima echipă şi Academia Pick, precum şi un cămin de cazare pentru jucătorii tineri. 

Numele Arenei, adică al întregul complex, nu este încă definitivat. Sala de 8.300 de locuri destinat primei echipe va fi numit după fondatorul şi legendarul preşedinte al clubului, Mihály Bérczi. 

În 2019, prin intermediul lui Ferenc Ilyés, handbalist originar din Transilvania, clubul a contactat familia lui Marian Cozma, care a decedat în mod tragic la o vârstă tânără. Tatăl său, Petre Cozma, a fost informat că se doreşte numirea sectorului oaspeţilor după fiul său, Marian Cozma. Familia Cozma a mulţumit într-o scrisoare emoţionantă pentru faptul că fiul lor nu a fost uitat, astfel fanii oaspeţi îşi vor putea susţine mereu echipa favorită în sectorul ce se va numi “Marian Cozma”, scrie MTI. 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite