Scăpaţi gratuit de obiectele inutile din casă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii pot scăpa de obiectele vechi
Timişorenii pot scăpa de obiectele vechi

În data de 5 decembrie, în Timişoara va avea loc o campanie pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Campania este organizată de Primăria Municipiului Timişoara împreună cu operatorul de salubrizare S.C. RETIM S.A, care va pune la dispoziţie utilajele şi dotările necesare colectării, transportului şi depozitării deşeurilor în vederea valorificării ulterioare la unităţile de reciclare.

În categoria obiectelor de care vor putea scăpa timişorenii intră: aparatele de uz casnic de mari şi mici dimensiuni, echipamentele informatice şi de telecomunicaţii, echipamentele de iluminat, uneltele electrice şi electrocasnice, jucăriile şi echipamentele sportive şi de agrement, denumite DEEE- uri.

Colectarea se va face direct de la populaţie, astfel că singurele obligaţii care le revin cetăţenilor sunt acelea de a depune în ordine obiectele la care vor să renunţe şi de a le aşeza pe bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia.
După finalizarea procedurii de colectare a deşeurilor pe o anumită stradă, este interzisă scoaterea şi depozitarea altor obiecte pe aceeaşi stradă. Cei care  încalcă această interdicţie riscă o amendă cuprinsă între 200 şi 2000 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite