Saloane de masaj erotic, paravan pentru prostituție. Descinderi DIICOT la 14 adrese din Timiș și Arad

0
Publicat:

Polițiștii de la Crimă Organizată, sub coordonarea DIICOT, au descins joi dimineața la 14 adrese din Timiș și Arad într-un dosar de proxenetism. Potrivit Poliției, „peștii” acționau sub paravanul unor saloane de masaj erotic.

„Mascații” au descins la mai multe adrese FOTO Poliția Română
„Mascații” au descins la mai multe adrese FOTO Poliția Română

„În fapt, s-a stabilit că, în perioada iunie 2021- mai 2023, 14 persoane fizice și juridice, sub paravanul a patru societăți comerciale au constituit două grupuri infracțional organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism, prin înlesnirea prostituției și tragerea de foloase materiale, ca urmare a practicării prostituției de către 11 femei, în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde erau distribuite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, persoanelor care întrețineau acte sexuale cu fetele din cele două saloane”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit Poliției Timiș, 21 de persoane vor fi duse la audieri.

„Suportul de specialitatea a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Unității Teritoriale de Analiză a Informației Timișoara. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Alba, Iași, Cluj, Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara”, a mai transmis IPJ Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite