Rău-platincii rămân cu gunoiul în faţa nasului. RETIM a suspendat serviciile pentru ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania care se ocupă cu curăţenia oraşului a sistat ridicarea gunoiului pentru cei care au uitat să îşi achite datoriile.Aproape 240 de firme şi 37 de asociaţii de proprietari din Timişoara rămân cu gunoiul în faţa caselor.

Societatea RETIM a sistat ridicarea deşeurilor de la cei care nu şi-au achitat datoriile faţă de ei şi nici nu s-au prezentat la negocieri pentru reeşalonare. În prezent sunt aproape 240 de firme şi 37 de asociaţii de proprietari care vor fi nevoiţi să miroase gunoiul care se revarsă din pubelele lăsate de cei de la RETIM. „Cu toate că situaţia s-a mai îmbunătăţit în trimestrul IV mai sunt o serie de agenţi economici şi asociaţii de proprietari care nu au înţeles nici până în prezent să-şi achite datoriile financiare către societatea noastră. Nu ridicăm guniul, rămâne în faţa casei. Avem pretenţia de la ei să vină măcar să ceară reeşalonarea datoriei. Îi aşteptăm la discuţii spre găsirea unor soluţii acceptabile ambelor părţi”, a declarat Livian Hotico, purtătorul de cuvânt de la RETIM.

Barometru economic

Numărul mare al societăţilor comerciale care nu au plătit pentru serviciile RETIM se datorează şi crizei economice. “Multe din firme sunt falimentare sau nu au găsit soluţii pentru a plăti. Putem să fim un barometru al economiei. Vedem cât de bine merge o firmă după deşeurile aruncate”, a afirmat Livian Hotico.

Ridicarea brazilor

În altă ordine de idei, angajaţii RETIM au început colectarea brazilor. “Rugăm cetăţenii să depună brazii la vedere şi pe cât posibil concentraţi în grămezi astfel încât utilajele noastre să aibă acces cât mai uşor pentru a-i ridica. Brazii vor fi colectaţi în marea majoritate a cazurilor de către utilaje special destinate acestei activităţi”, a mai spus Hotico.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite