Primele cazuri de majorare a impozitelor cu 500 la sută pentru proprietăţile lăsate în paragină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara a întocmit o primă listă cu proprietari pentru care impozitul pe teren va fi majorat începând de anul viitor cu o valoare cuprinsă între 250 şi 500 la sută pentru că proprietăţile au fost lăsate în paragină.

Consiliul Local Timişoara se întruneşte marţi în şedinţă, iar pe ordinea de zi se regăsesc mai multe proiecte care vizează aprobarea unor majorări cuprinse între 250 şi 500 la sută pentru terenuri din oraş care sunt neîngrijite. În documentaţia aferentă proiectului se arată că poliţiştii locali au aplicat proprietarilor de terenuri neîngrijite 186 de amenzi în valoare totală de 319.500 de lei.

Proprietarii a 12 terenuri din oraş nu s-au conformat cerinţelor Poliţiei Locale de intrare în legalitate, astfel că au fost întocmite dosarele pentru majorarea impozitului cu 500 la sută. Documentaţia a fost înaintată Consiliului Local Timişoara care va decide marţi dacă aprobă sau nu majorările.

Cele 12 terenuri sunt pe străzile: Şt. O. Iosif, Steaua, Calea Torontalului, Martir Dan Carpin, Armoniei, A. Coman – Grigore Alexandrescu, Zefirului, Inocenţiu Klein, Liviu Rebreanu, Mihail Jora. Fiecare dintre cazuri va fi supus la vot individual. Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, la nivelul Primăriei Timişoara se lucrează în momentul de faţă şi la o listă de clădiri în paragină pentru care impozitul va fi majorat cu 500 la sută. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite