Peste 30 de indieni, găsiţi ascunşi într-un microbuz. Călăuza, un bărbat din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Migranţii încercau să ajungă la Timişoara FOTO Poliţia de Frontieră
Migranţii încercau să ajungă la Timişoara FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat treizeci şi doi cetăţeni din India care au încercat să intre ilegal în România din Serbia. Migranţii au fost depistaţi în apropierea frontierei cu Serbia.

„În data de 29.12.2021, în jurul orei 09:15, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, a avut loc o acţiune privind combaterea traficului de migranţi în zona de frontieră, ocazie cu care pe DN59F a fost observat un microbuz, înmatriculat în judeţul Hunedoara, care staţiona între localităţii Dudeştii Vechi şi Sânnicolau Mare, judeţul Timiş”, a transmis Poliţia de Frontieră. 

Potrivit poliţiştilor de frontieră, maşina era condusă de un cetăţean român, iar în interiorul compartimentului marfă se aflau treizeci şi doi cetăţeni străini.

„În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele respective sunt  cetăţeni din India, cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani, care au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei.  Şoferul microbuzului, în vârstă de 50 de ani,  domiciliat pe raza judeţului Cluj, a menţionat că a preluat grupul de migranţi din apropierea frontierei cu Serbia şi urma să-l transporte în municipiul Timişoara”, a mai transmis Poliţia de Frontieră, care a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat şi trafic de migranţi. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Suspecţi în cazul crimei dintre afgani, reţinuţi de poliţişti. Migranţii erau cazaţi la pensiune din Timişoara

Criza migranţilor din Timişoara. Primarul, după uciderea unui afgan, în plină stradă: „Cauzele nu mai pot fi ignorate”

Momentul în care un afgan este ucis, iar altul grav rănit, la Timişoara VIDEO

Un migrant afgan a fost omorât şi altul a fost grav rănit, la Timişoara. Victimele, atacate de alţi migranţi

Cum petrec Ramadanul musulmanii din Timişoara care locuiesc printre dărâmaturi

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite