Nicolae Robu, un nou mesaj dur pentru Dominic Fritz: Trei luni de minciuni ordinare au fost de ajuns!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, a lansat un nou atac la adresa lui Dominic Fritz.  Acesta spune că se aştepta să iasă şi noul primar cu o listă cu ce-a făcut el în primele trei luni!

Fostul edil şef al Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut bilanţul lui Dominic Fritz, la trei luni de când acesta este primar. Iar realizările tânărului german nu-l satisfac deloc pe Robu. Din contră, acesta pune zero în dreptul lui Fritz. 

„Noi, românii, avem o vorbă, domnule Fritz: Ulciorul nu merge de multe ori la apă, însemnând cu minciuna nu-i merge nimănui la nesfârşit! 

De trei luni vă tot văitaţi de “greaua moştenire”. Cine vă poate crede? Eu sunt convins că s-au săturat să tot audă asta şi cetăţenii respectabili care v-au votat, v-au votat fie pentru că eu i-am nemulţumit prin ceva, pentru că evident, cine munceşte mai şi greşeşte şi nici eu n-am fost scutit de la a greşi uneori, fie - cum unii mi-au şi spus, deschis, respectuos- pur şi simplu ca să vadă cum e şi cu altcineva - părea tentantă, desigur, o experienţă cu un tânăr german cetăţean al Germaniei (doar al Germaniei, nu şi al României!), care, în plus, se prezenta şi era prezentat fost consilier prezidenţial în Germania, când în realitate, el a fost, de fapt, secretara unui pensionar fost Preşedinte cu mulţi ani înainte, pe când nici măcar nu avea ştire de existenţa d-lui Fritz”, a scris Robu pe Facebook. 

Fostul primar liberal susţine că nu ar fi invocat cele de mai sus, „dacă ele nu ar ţine de “păcatul originar” -minciuna-, ce stă la baza poveştii de laborator Dominic Primar”. 

„Ce am făcut eu în cei opt ani se vede de către oricine cu mintea limpede. Doar cei ce din patimă nu vor să vadă nu văd. Acum câteva zile, am postat realizările mele -22 la număr!- din primele trei luni de mandat nr.1. Mă aşteptam să iasă şi dl Fritz cu o listă cu ce-a făcut el în primele trei luni! N-a ieşit! N-a ieşit că n-are cu ce să iasă, el n-a făcut nimic decât “live”-uri pe Facebook şi emisiuni TV în aceste luni. Ba a mai făcut ceva! A oprit toate lucrările care erau în desfăşurare în oraş, începute de mine, nepăsându-i că asta înseamnă chin pentru mii şi mii de oameni! Evident, le-a oprit venind cu diverse acuze! Aiureli, vă asigur! Şi a mai făcut ceva: a anunţat că renunţă la mai multe proiecte iniţiate de mine! Ok, acesta-i dreptul lui, să zicem, nu mă deranjează, n-am orgolii! E dreptul lui să-şi promoveze propriile proiecte, admiţând că ar avea aşa ceva!”, a mai precizat Robu.

Puteţi citi mai jos întregul mesaj al lui Nicolae Robu.



Vă mai recomandăm:

Nicolae Robu, supărat de numărul redus de centre de vaccinare: Incompetenţă, bătaie de joc la adresa timişorenilor! O adevărată ruşine naţională

Nicolae Robu, după ce Fritz a anunţat că Primăria Timişoara are datorii de 120 milioane de lei: Dovedeşte că nu înţelege nimic din ce înseamnă să fii primar

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite