Liderul clanului Cârpaci, condamnat la 7 ani de închisoare, a dispărut fără urmă. Un alt baştan, condamnat în urmă cu trei ani, nu a fost găsit nici acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Condamnat la 7 ani şi 2 luni de închisoare, Ionelaş Cârpaci este de negăsit FOTO Adevărul
Condamnat la 7 ani şi 2 luni de închisoare, Ionelaş Cârpaci este de negăsit FOTO Adevărul

Curtea Supremă a emis, joi, sentinţa finală într-un dosar în care a fost judecat şi liderul clanului de romi Cârpaci din Timişoara, Ionel Sandner, alias Ionelaş. După pronunţarea sentinţei, poliţiştii au vrut să pună în executare mandatul, dar Ionelaş, care este şi cetăţean german, a fost de negăsit, fiind dat în urmărire naţională şi internaţională.

Ionelaş Cârpaci, liderul unui clan de romi din Timişoara condamnat la 7 ani şi două luni de închisoare pentru escrocherii imobiliare, se bucură în continuare de libertate. Poliţiştii timişeni care s-au dus să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei au constatat că baştanul a dispărut fără urmă. „A fost dat în urmărire naţională şi internaţională”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Ionelaş nu este singurul lider rom care dispare după condamnare. Rivalul său de moarte, Mihai Nicolae, condamnat la cinci ani de închisoare după ce a scos pistolul în sala de judecată a Tribunalului Timiş, într-un proces chiar cu Ionelaş, se ascunde de trei ani fără ca Poliţia să reuşească să îi dea de urmă.

O anchetă „Adevărul” din urmă cu un an a scos la iveală faptul că Mihai Nicolae ar trăi în Germania, la Schwabmünchen, unde derulează afaceri cu maşini. La o simplă căutare pe Google, poate fi identificat un Autohaus din Schwabmünchen, pe strada Siemens, la numărul 42, administrat de reprezentanţi ai familiei Mihai. Autorităţile nu au dat, însă, de urma lui Mihai Nicolae.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite