Încă un concert amânat din lipsă de spectatori: Ray Wilson şi Genesis Klassik nu mai cântă la Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzica legendarului grup Genesis ar fi trebuit să răsune în această seară, de la ora 20.00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Britanicii nu au mai venit în România

Ray Wilson, The Berlin Symphony Enslemble & Genesis Klassik ar fi trebuit să susţină două concerte în România: pe 21 mai la Cluj şi pe 22 mai la Timişoara. Ambele evenimente au fost amânate de către organizatori. Aceştia au motivat că artistul a fost obligat de casa de discuri să participe la o emisiune TV, legată de promovarea noului album.

“Genesis Classic – Live în Cluj-Napoca” şi “Genesis Classic – Live în Timişoara” vor fi reprogramate. Data concertelor va fi comunicată ulterior. Ray Wilson şi întreg staff-ul implicat doresc să îi asigure pe fanii Genesis şi pe cei ai rock-ului de calitate că viitorul show va fi unul şi mai spectaculos”, au anunţat organizatorii.

Motivul real al reprogramării concertului este cel obişnuit pentru organizatorii de evenimente: Nu s-au vândut destule bilete. De altfel, pe site-ul oficial al lui Ray Wilson concertele de la Cluj şi Timişoara nu sunt anulate.

Organizatorii au transmis că cei care doresc să returneze biletele o pot face Agenţia de bilete a Sălii Capitol din Timişoara. Tichetele au costat între 80 şi 150 de lei.

Ultimul concert de răsunet amânat din cauza lipsei de interes a publicului timişorean a fost cea a cântăreţei Lepa Brena, care ar fi trebuit să cânte, anul trecut, pe stadionul “Dan Păltinişanu”. Concertul a fost amânat pentru 15 iunie 2013.

Ray Wilson, ultimul vocalist Genesis

Genesis Klassik cântă cunoscutele melodii ale formaţiei în care a fost membru şi legendarul Phil Collins, fiind un „tribute band”, condus chiar de Ray Wilson, ultimul solist vocal din Genesis. Ray Wilson este cel care i-a luat locul lui Phil Collins, în 1996. Wilson este acompaniat în acest proiect şi de The Berlin Symphony Enslemble, împreună cu care a scos două albume de studio.

Genesis a fost înfinţată în 1967, iar de-a lungul anilor a vândut peste 150 de milioane de discuri.
Scoţianul Ray Wilson a fost membru în trupa Stiltskin, cunoscut pentru sing-ul „Inside”, ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie, la începutul anilor 90. Wilson s-a relansat în 2008 şi cu Stilskin, cu care a scos un album în 2011.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite