În loc să devină doctori, tinerii criminali au ajuns la cratiţă şi în atelierul de croitorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destine ratate. Viaţa celor doi tineri care au ucis şi tranşat un bărbat de etnie romă s-a schimbat radical. Dacă Sergiu Florea şi Carmen Bejan visau la o carieră în Medicină, în prezent ei se ocupă cu... gătitul şi croitoria.

"Măcelarii de la Medicină" au cerut mila judecătorilor. Vezi care dintre cei doi solicită să fie achitat

EXCLUSIV Familia lui Trifu Schroth, romul ucis şi tranşat, vrea mai mulţi bani de la Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii criminali

Cei doi s-au resemnat după ce au aflat că îşi vor petrece tinereţea după gratii. Atât Carmen Bejan, cât şi Sergiu Florea, au de gând să aibă un comportament exemplar, pentru a putea fi puşi în libertate mai repede de 20 de ani.

Studenţii măcelari de la Medicină vor permisie de la puşcărie ca să plece în vacanţa de Paşte

Studentul măcelar de la Medicină: "Nu sunt criminal după definiţia din DEX"

„Dacă vor avea un comportament exemplar şi vor munci, vor putea fi eliberaţi condiţionat, după executarea a două treimi din pedeapsă. Sergiu a muncit de când era la penitenciarul din Timişoara, la bucătărie", ne-a spus avocata Camelia Ţăranu, care l-a reprezentat pe tânăr. Pe lângă activitatea de la bucătărie, Sergiu Florea scrie şi la diverse publicaţii ale penitenciarului. În ceea ce o priveşte pe Carmen Bejan, ea s-a apucat de croitorie.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU CARMEN BEJAN ŞI SERGIU FLOREA

image

Amândoi au de gând să se poarte frumos, pentru a putea ieşi cât mai repede de după gratii. Cei doi tineri care au ucis şi tranşat un bărbat de etnie romă au fost condamnaţi definitiv la 20 de ani de închisoare, pentru omor şi profanare de cadavre.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă"

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite