Ieşeanul bătut pentru că a spus bancuri cu moldoveni şi-a retras plângerea de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a ales cu multiple fracturi cranieni din cauza faptului că a spus bancuri cu moldoveni, iar un poliţist l-a bătut, ieşeanul Florin Părţică, de 23 de ani, a decis să depună o plângere împotriva agresorului. După câteva ore, băiatul a renunţat la acuzaţii după o serie de telefoane suspecte.

Venit pe 17 februarie la Timişoara pentru a-şi vizita bunicul, ieşeanul Florin Părţică a avut parte de o experienţă pe care cu greu o va uita. Ieşit să se răcorească la barul din comuna Giroc alături de mai mulţi prieteni, tânărul de 23 de ani a băut mai multe halbe cu bere, după care s-au mai veselit. Bine dispus, tinerii au început să spună bancuri. Florin Părţică a decis să spună un banc cu moldoveni, însă acest lucru l-a costat scump. După ce a terminat de spus bancul, ieşeanul s-a trezit sub o ploaie de pumni şi de picioare. Din spusele victimei, agresorul a fost chiar un poliţişt, care se afla o masă din acelaşi bar.

La o săptămână de la agresiune, Florin Părţică nu a înţeles nici până în ziua de astăzi de la ce a pornit conflictul, dar bănuieşte că de vină ar fi inocentul banc. Culmea este că atât victima, cât şi agresorul sunt moldoveni, iar gluma spusă făcea referire la ieşeni.

După ce s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală de unde a obţinut un act care atestă rănile suferite, mai précis multiple leziuni craniene, băiatul a mers şi la postul de poliţie din Giroc pentru a depune plângere. Gestul său a fost urmat de o serie de telefoane, unele mai prietenoase, alte cu ameninţări voalate. "Nu mai vreau să aud de incident. Mi s-a indicat că ar fi bine să retrag plângerea, că e în interesul meu", a spus pentru Adevărul de seară Florin Părţică.



Ieşeanul şi-a retras plângerea penală cu toate că rănile suferite sunt serioase, dar băiatul nu mai vrea probleme. A plecat înapoi la Iaşi şi prea curând nu va mai avea chef de bancuri.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite