GPS-uri de 30.000 de euro pe maşinile de gunoi pentru a opri furtul motorinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin proiectul de buget din acest an municipalitatea alocă bani pentru un sistem de urmărire a maşinilor de la Retim. Măsura vine în special pentru a se face economii la consum.

Primăria a mai făcut un pas în proiectul de montare a sistemului de urmărire pe maşinile societăţii de salubrizare. Ideea îi aparţine viceprimarului Sorin Grindeanu, care susţine că prin măsura luată se pot urmări exact kilometri parcurşi de o maşină a Retim.

CITEŞTE AICI cum este furat milionarul Dunca la motorină

Astfel şoferii de la Retim nu pot spune că au udat şi măturat străzile, în timp ce maşinile sunt în garaj. „Este necesar să luăm măsuri suplimentare de monitorizare a acestor servicii, cu atât mai mult cu cât în Timişoara, curăţenia nu este la standardele la care ne aşteptăm să fie şi la nivelul preţului pe care îl plătim”, spunea la demararea proiectului, Sorin Grindeanu.

Viceprimarul a mai spus că prin urmărirea maşinilor se vor deconta exact sumele către societatea de salubrizare. Pentru cumpărarea GPS-urilor, Primăria alocă în acest an 30.000 de mii de euro. Consilierii locali decid mâine dacă investiţia merită banii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite