FOTO + UPDATE La trei ani de la crimă, bodyguardul care a ucis un gardian din Timişoara a fost găsit de Interpol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2007, în urma unui conflict verbal, Laurenţiu Cosmin Dulea îl ucidea în bătaie pe unul dintre gardienii Penitenciarului din Timişoara, aflat în timpul liber, în faţa unui bar din oraş. Criminalul era chiar bodyguardul localului. Condamnat la opt ani de închisoare, criminalul a reuşit să fugă din ţară în Italia, iar în această noapte a fost extrădat. Bărbatul va fi transferat astăzi la penitenciar, unde se va întâlni cu

În noapte de 29 spre 30 august, Gheorghe Negrea, agent la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Timişoara, a fost găsit mort într-un şanţ din faţa localului în care petrecuse toată noaptea în compania prietenilor, unde şi-a sărbătorit ziua de naştere. Băut, gardianul a spart mai multe pahare, moment în care a luat pe sus de bodyguarzii localului. Conform martorilor oculari, care au dat declaraţii în acest dosar, bodyguarzii l-ar fi bătut pe gardian pentru pagubele produse. Agenţii de pază au fost anchetaţi zile în şir, dar nici unul dintre ei nu şi-a recunoscut vina.

image

După ce medicina legală a stabilit că gardianul a murit în urma loviturilor suferite, bodyguardul Laurenţiu Cosmin Dulea a dispărut din ţară. Chiar dacă nu a fost de găsit, instanţa a stabilit că timişoreanul merită o pedeapsă de opt ani de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. În această noapte, Laurenţiu Cosmin Dulea a fost extrădat, după ce luni în şir a stat ascuns în Italia. Bărbatul a fost reţinut şi urcat în primul avion cu destinaţia Bucureşti, de unde un echipaj al Inspectoratului de Poliţie Timiş l-a escortat în Timişoara.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU BODYGUARDUL UCIGAŞ

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite