Echipamentele electrice şi electronice inutile sunt strânse de RETIM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sâmbătă timişorenii pot arunca obiectele inutile
Sâmbătă timişorenii pot arunca obiectele inutile

Timişorenii care doresc să scape de unele lucruri din apartamente, vor putea face acest lucru sâmbătă, 9 ianuarie 2010. Cei care vor să arunce deşeuri, trebuie să facă asta înainte ca cei de la RETIM să le ridice.

Astfel că, timişorenilor nu le rămâne de făcut decât să pună deşeurile în ordine la bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia. Cei de la RETIM se vor ocupa de strângerea acestora. Printre deşeurile care merg aruncate se numără aparatele de uz casnic de mari şi mici dimensiuni, echipamentele informatice şi de telecomunicaţii, echipamentele de iluminat, unelte electrice şi electrocasnice, jucăriile, echipamentele sportive şi de agreement.

Timişorenii trebuie să ştie că nu vor fi colectate deşeuri vegetale, molozul, ţiglele, cărămizile sau faianţa. De asemenea, este interzisă scoaterea şi depozitarea în faţa imobilelor a DEEE-urilor după ce pe strada respectivă s-a efectuat colectarea deşeurilor. Cei care nu vor respecta aceste reguli riscă să ia o amendă de la 200 la 2000 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite