DOCUMENT Plagiatul fostului ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, confirmat oficial. Gradul de „similitudine“ este de 36 la sută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Etică a Universităţii de Vest din Timişoara (UVT) a făcut publică hotărârea luată în urma analizării tezei de doctorat a fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog. Comisia de Etică a UVT a stabilit că în teza de doctorat a fostului ministru „există un grad de similitudine de 36 la sută”.

Plagiatul din teza de doctorat a fostului ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, este confirmat oficial de Comisia de Etică a Universităţii de Vest din Timişoara. Informaţia, referitoare la confirmarea plagiatului a fost publicată în premieră de Newsweek România, iar plagiatul a fost descoperit în toamna anului 2017 de jurnalista Emilia Şercan, care a scris atunci că Florian Bodog a plagiat masiv în teza sa de doctorat.

În urma analizării lucrării „Managementul şi marketingul unităţilor sanitare”, Comisia de Etică a confirmat oficial plagiatul lui Florian Bodog. Din hotărâre reiese, însă, că experţii Universităţii de Vest au evitat termenul „plagiat”, referindu-se la „similitudini”. Astfel, Comisia de Etică a UVT concluzionează că „cele 2.988 de rânduri similare în privinţa formei şi a conţinutului cu alte surse reprezintă un grad de similaritate de aproximativ 36 la sută”.

Hotârârea Comisiei de Etică în cazul tezei de doctorat a lui Florian Bodog 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite