Descinderi în Timișoara la traficanții de droguri: 24 de mandate de percheziție domiciliară VIDEO

0
Publicat:

Mai multe percheziții au loc marți, 21 mai 2024, în Timișoara, la traficanții de droguri de risc și mare risc. 16 persoane sunt bănuite că au comercializat, în mod repetat, canabis, cocaină și substanțe psihoactive către consumatori.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 24 de mandate de percheziție domiciliară, în județul  Timiș, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație”, a transmis Poliția Română.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2022 și până în prezent, 16 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, cocaină, MDMA, MDMB-4en Pinaca, MDMB-Inaca, ADB-Butinaca (droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive), către consumatori din județul Timiș, pe parcursul investigațiilor fiind documentate 37 de asemenea tranzacții.

Drogurile au fost confiscate FOTO: Poliția Română
Drogurile au fost confiscate FOTO: Poliția Română

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

Acțiunea se realizează cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, a mai precizat Poliția Română.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite