Conducerea PRM Timiş a fost preluată de sirianul Aboultef Gassan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aboultef Gassan FOTO pressalert.ro
Aboultef Gassan FOTO pressalert.ro

Partidul România Mare, filiala Timiş, a anunţat numirea unei noi conduceri la nivel judeţean, în frunte cu preşedintele Aboultef Gassan.

PRM filiala Timiş are din nou un nou preşedinte, după moartea lui Grigore Trif, din 9 august. Fostul preşedinte al organizaţiei municipale Timişoara, funcţie pe care o ocupă din 2013, sirianul Aboultef Gassan, a fost numit preşedintele PRM pe judeţul Timiş. 

„Filiala PRM Timiş anunţă numirea unei noi conduceri la nivel judeţean. Preşedinte a fost numit dr.Aboultef Gassan şi a fost format un nou Birou Executiv Judeţean. Au fost luate toate măsurile de reorganizare pe plan local pentru participarea la Alegerile Parlamentare din 11.12.2016.

Precizăm faptul că participăm cu liste complete atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor. Procentajul ultimului sondaj pe ţară este de 4,3.
 

Aşteptăm pe foştii şi actualii prm-işti cât şi pe cei care gândesc şi simt nationalist să fie alături de noi. Aşa sa ne ajute Dumnezeu!”, se arată în comunicatul de presă transmis de PRM Timiş.

Omul de afaceri Aboultef Gassan are 59 de ani. Ss-a născut în Siria, unde a şi absolvit Facultatea de Construcţii. În 1986 a venit în România, la Timişoara, din dorinţa de a face şi Facultatea de Medicină. Aboultef Gassan este ceăţean român şi membru PRM din 1998. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite