Cei de la “Crima Organizată” din Timişoara au descoperit “cuibul” şoferului care s-a răsturnat în Ungaria cu refugiaţii sirieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duba răsturnată în Ungaria FOTO police.hu
Duba răsturnată în Ungaria FOTO police.hu

Emil Raciu, şoferul care a condus dubiţa plină cu refugiaţi sirieri, cu care s-a răsturnat în Ungaria, a închiriat maşina de o firmă din Timişoara.

Poliţiştii de la “Crimă Organizată” au demarat ancheta lor în Timişoara, cu privire la Emil Raciu, şoferul care a condus o dubă plină cu migranţi sirieni, şi s-a răsturnat, vineri dimineaţa, pe Autostrada M5. În urma accidentului, 18 persoane au fost rănite, printre care şi şoferul timişorean.

La adresa de pe buletinul lui Raciu s-a constata că acesta nu a locuit niciodată acolo. “În documente figurează mai multe persoane care au flotant la acea adresa. Politiştii bănuiesc că bărbatul făcea parte dintr-o reţea mai amplă de trafic de persoane”, scrie optm.ro.

Oamenii legii au identificat şi cui aparţine microbuzul cu care Emil Raciu transporta refugiaţii sirieni. “Masina este înmatriculată la o firmă de transport din Timişoara, iar poliţistii au luat legatura cu patronul acesteia. Proprietarul microbuzului le-a explicat poliţiştilor că îi închiriase lui Emil Raicu şi încă unui barbat maşina pentru patru zile, prin contract perfect valabil, însă la destinaţie era trecută Botoşani, nicidecum vreo ţară străină”, mai scrie optm.ro


Citeşte şi:

MAE: 17 cetăţeni români arestaţi şi unul condamnat pentru trafic de persoane în Ungaria
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite