Când ne plătim facturile. Vezi programul casieriilor RETIM, Aquatim şi Colterm!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Vreţi să vă plătiţi factura la utilităţile casnice sau aveţi probleme şi nu ştiţi în ce regim funcţionează serviciile de sărbători? Timisoara.adevarul.ro vă spune progamul caseriilor de la apă şi canalizare, salubritate şi încălzire.

În perioada Sărbătorilor de iarnă programul de lucru al angajaţilor RETIM Ecologic Service se modifică, anunţă reprezentanţii societăţii. Caseria societăţii este închisă în zilele de sâmbătă, 24 decembrie, luni, 26 decembrie şi luni, 2 ianuarie. În toate celelalte zile programul încasărilor este normal, inclusiv sâmbătă, 31 decembrie (între orele 8,00 - 12,00). Colectarea deşeurilor de la toţi clienţii societăţii, inclusiv comunele periurbane, se va efectua conform graficelor normale de colectare. 

Ultima zi de şcoală pentru elevii Timişeni. Vezi structura anului şcolar pe 2012!
Salubrizarea stradală se va efectua în 24 şi 26 decembrie, respectiv 31 decembrie şi 2 ianuarie, conform graficelor aferente unei zile de sâmbătă, iar în 25 decembrie conform graficelor unei zile de duminică. În data de 1 ianuarie, cu începere de la ora 02,00, se va efectua salubrizarea manuală în Piaţa Operei, Piaţa Unirii şi zona adiacentă. În rest, salubrizarea stradală pe 1 ianuarie se va efectua conform graficelor unei zile de duminică.

Casieriile societăţii de apă-canal Aquatim vor fi închise în 26 decembrie 2011 şi 2 ianuarie 2012. În 23 şi 30 decembrie, acestea vor fi deschise între orele 8 și 14. Dispeceratul Aquatim va funcţiona 24 de ore din 24 pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Clienţii pot suna la numărul de telefon 0256-201.362 pentru a sesiza orice probleme legate de sistemele de apă şi canalizare.

UPDATE Explozie puternică urmată de un incendiu după un concert de colinde la Filarmonica "Banatul" din Timişoara

Casieriile societăţii de termoficare Colterm vor fi închise în zilele de luni, 26 decembrie 2011, și luni, 2 ianuarie 2012. Reprezentanții societății anunță, de asemenea, că dispeceratul Colterm funcţionează non-stop și poate fi apelat la numărul de telefon 0256-494.133.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite