Aurel Şunda: ”Avem jucători care pot să bată orice echipă din campionat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician de la ACS Poli Timişoara şi-a început mandatul cu dreptul, învingând în deplasare pe Universitatea Cluj. Urmează, însă, un meci mult mai dificil, cu Pandurii Târgu Jiu, una dintre echipele care reprezintă România în Europa.

Antrenorul timişorean este conştient de valoarea adversarului, însă are încredere în proprii jucători. ”Avem un joc contra unei echipe de Europa League. Pandurii este o formaţie care în ultimele etape a înscris foarte multe goluri. Ne-am pregătit însă bine şi am încredere în echipă că vom merge pe un drum ascendent şi că vom câştiga acest joc. Din păcate avem şi câteva accidentări. Mă refer la Scutaru, dar sper să suplinim absenţele şi să câştigăm acest joc”, a spus Aurel Şunda.

”Am şi DVD cu meciurile lor, am văzut şi jocul cu Fiorentina. Desigur, Pandurii este o formaţie bună, dar valoarea individuală a jucătorilor de la Fiorentina şi-a spus cuvântul. Dar şi cei de la Pandurii au început bine partida. Au joc bun de posesie, au şi un atac foarte puternic. Vom încerca să ne ridicăm şi noi la valoarea primelor echipe din campionat. Orice adversar e potenţial pericol, dar Eric este un jucător foarte bun”, a declarat tehnicianul echipei bănăţene.

”Lucrurile trebuie luate pas cu pas. Primul meci este cel mai important,  trebuie să facem tot ce e omeneşte posibil să scoatem maximul posibil din jocul cu Pandurii.  Avem un program greu, dar ce meci e uşor în Liga I? Este o competiţie prin care se poate ajunge uşor în Europa. Rămâne şi Cupa un obiectiv prioritar. Primii opt titulari din meciul de la Cluj sunt jucători cu experienţă de primul eşalon şi valoroşi. În afară de trei debutanţi în acest sezon, Nanu, Trandu şi Şeroni. Sunt aceiaşi jucători care au bătut pe Dinamo sau Mediaş. Sunt jucători care pot să bată orice echipă din campionat. Poate cu excepţia Stelei, care este peste noi”, a mai spus Şunda.

Echipa gorjeană a venit la Timişoara direct de la Florenţa şi va rămâne aici pentru două meciuri: cu ACS în campionat, duminică seara la ora 19.00, şi apoi marţi, în Cupă, cu Ripensia, marţi, la ora 16.00.

Citeşte şi:

Victorie importantă pentru ACS Poli: 2-1 în deplasare cu Universitatea Cluj

ACS Poli Timişoara, calificare fără emoţii în optimile Cupei României

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite