Au început lucrările la Vox Technology Park, cea mai nouă clădire de birouri din Timişoara FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vox Technology Park de pe Calea Torontalului
Vox Technology Park de pe Calea Torontalului

Clădirea de birouri cu un design de ultimă generaţie amplasată pe Calea Torontalului va fi inaugurat în 2017. Ansamblul va încorpora cea mai mare suprafaţă per etaj disponibilă într-o clădire de birouri din Timişoara, şi anume 3.500 metri pătraţi.

Timişoara se dezvoltă pe toate laturile ei. Una din zonele mai puţin atractive până acum pentru mediul de business a fost intrarea în oraş de pe Calea Torontalului. E adevărat că aici au apărut în urmă cu câţiva ani noi cartiere rezidenţiale de blocuri, însă până acum nu se întrezărea şi un ansamblu de business.

Ei bine, nu cu mult timp în urmă au început lucrările la Vox Technology Park, cea mai nouă clădire de birouri din Timişoara. 

“Este un proiect dedicat mediului de afaceri, care îşi propune să găzduiască profesioniştii de top din vestul ţării, oferindu-le mediul ideal în care să îţi desfăşoare activitatea”, aflăm de pe siteul dezvoltatorului.

Clădirea cu un design de ultimă generaţie va fi construită pe o suprafaţă de peste 35.000 metri pătraţi şi va cuprinde două corpuri de înălţimi diferite, de unsprezece, respectiv şapte etaje. Aceasta va încorpora cea mai mare suprafaţă per etaj disponibilă într-o clădire de birouri din Timişoara, şi anume 3.500 metri pătraţi.

Vox Technology Park

“Vox Technology Park va reprezenta un punct de reper important pentru întreaga zonă urbană din apropiere, un hub complex în care vor activa profesionişti din domeniile de top ale viitorului. Realizat de Werk Property Group, dezvoltator imobiliar de top din Timişoara, proiectul va fi finalizat în decembrie 2017. Acesta are ca scop redefinirea mediului de business din vestul ţării cu ajutorul tehnologiilor avansate, adaptate stilului de viaţă actual, cât şi prin eficientizarea costurilor de întreţinere şi funcţionare”, mai aflăm de pe voxtechnologypark.ro.

Vox Technology Park


 

Proiectul este conceput conform normelor de sustenabilitate BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) şi vizează obţinerea certificatului verde. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite