Alergare de Anul Nou în Parcul Botanic: "Sportul este sănătate, stare de bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alergare de Anul Nou în Parcul Botanic din Timişoara
Alergare de Anul Nou în Parcul Botanic din Timişoara

La initiativa campionului de sporturi extreme, Ştefan Cojocnean, un grup de timişoreni au ieşit să alerge în Parcul Botanic.

Nu a contat nici frigul, nici faptul că noaptea trecută a fost Revelionul. La ora 10, în Noul An 2013, un grup de sportivi amatori au ieşit la jogging, în Parcul Botanic din Timişoara. Iniţiativa îi aparţine lui Ştefan Cojocnean, singurul roman care a participat la Campionatul Mondial al Sporturilor Extreme, deţinător al mai multor recorduri mondiale.

“Cei care au început anul prin mişcare au vrut să lanseze un mesaj: Sportul este sănătate, stare de bine. Important este ca oamenii să facă mişcare, fie că aleargă, fac gimnastică, înoată, merg la sală sau practică un sport. Cei care au început anul prin sport îşi doresc să fie sănătoşi. Vrem să permanentizăm alergările în Parcul Botanic”, a spus Ştefan Cojocnean.

La alergarea din această dimineaţă s-au alăturat timişoreni cu vârste între 11 şi 42 de ani. Aceştia au străbătut patru kilometri, în aproximativ 45 de minute.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite