Aceeaşi Mărie cu altă plărie: Deszăpezire cu firmele care s-au dovedit incompetente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile promit să nu fie luate prin surprindere Foto: Arhivă
Autorităţile promit să nu fie luate prin surprindere Foto: Arhivă

Colegiul Prefectural Timiş s-a întâlnit ieri în şedinţă, iar unul din principalele puncte de pe ordinea de zi a fost stadiul pregătirilor pentru sezonul rece. Ca de obicei autorităţile promit că nu vor fi luate prin surprindere. 

În ultimii doi ani Timişoara a fost lovită de ninsori puternice. Atât autorităţile cât şi firmele s-au dovedit neputincioase. Cel mai mare dezastru a fost în urmă cu doi ani, când atât Retimul cât şi Societatea de Drumuri Municipale, firmele care şi-au împărţit oraşul în două, au fost depăşite de situaţie. Anul trecut, partea de oraş câştigată de Retim a mai fost curăţată, dar în zona SDM-ului a fost jale. 

Mai multe zone, aceleaşi firme

Pentru a nu se mai ajunge ca firmele să fie depăşite de situaţie, Primăria Timişoara a împărţit oraşul în şase zone. La licitaţie s-au prezentat însă aceleaşi firme, Retim şi SDM, care şi-au împărţit din nou oraşul, patru zone revenind Retimului şi două SDM-ului. Responsabilii din primărie dau asigurări că firmele şi-au asigurat stocul de material antiderapant şi sunt pregătite să intervină. Aceleaşi vorbe au fost spuse în fiecare an, dar când a fost vorba de intervenţia concretă, lucrurile au stat altfel, în special în privinţa Societăţii de Drumuri Municipale. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite