A revenit iarna în Timişoara: utilajele de deszăpezire au fost scoase din garaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RETIM a consumat noapte atrecută şi în această dimineaţă 29 tone de sare, 10.000 litri de soluţie de clorură de calciu şi 800 kg de clorură de calciu solidă

Luni seara a început din nouă să ningă la Timişoara, însă dimineaţa nu au fost probleme în trafic. Angajaţii RETIM au ieşit pe traseele repartizate pentru activitatea de deszăpezire încă de la ora 22.30. Reprezentanţii societăţii au declarat că peste noapte s-a acţionat cu şase utilaje care au intervenit pentru prevenirea formării poleiului şi îndepărtarea zăpezii.

Au fost consumate pentru această activitate 29 tone de sare, 10.000 litri de soluţie de clorură de calciu şi 800 kg de clorură de calciu solidă.
Începând cu ora 7.00 se află în teren patru utilaje de răspândire a materialului antiderapant şi 128 de angajaţi care se ocupă de îndepărtarea manuală a zăpezii din staţiile RATT, de pe trecerile de pietoni şi din principalele intersecţii situate în cele patru sectoare ce ne revin. Se acţionează în zona centrală şi a principalelor instituţii publice”, a declarat Livian Hotico, purtătorul de cuvânt al RETIM.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite