Violatorul de la Cetatea Medievală a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violatorul a fost arestat (foto: arhivă)
Violatorul a fost arestat (foto: arhivă)

Bărbatul de 55 de ani, angajat ca paznic la Cetatea Medievală, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Acesta nu a depus recurs, dar mai poate să o facă până în această seară.

Bărbatul, B.J., în vârstă de 55 de ani, este acuzat pentru viol în formă continuată. Paznicul este acuzat că ar fi violat trei fetiţe, de 13, 14, respectiv 15 ani. Fetiţa de 13 ani este prietenă cu fetiţa de 12 ani violată de propriul bunic, bătrânul fiind arestat la începutul lunii. Ba mai mult, există dovezi conform cărora cei doi bărbaţi, ambii de 55 de ani, sunt la rândul lor prieteni.

Bărbatul fusese reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar magistraţii mureşeni au admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 zile.

Fetiţă de 12 ani din Târgu-Mureş, abuzată sexual de propriul bunic

Bunicul violator, arestat pentru 29 de zile


"Bărbatul în cauză era un angajat normal, nimeni nu se aştepta la aşa ceva din partea sa. Dacă va fi găsit vinovat,m cu siguranţă îi vom suspenda contractul de muncă", ne-a declarat Mircea Moldovan, directorul Serviciului Public Utilităţi Municipal din cadrul Primăriei Târgu-Mureş. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite