Târgu-Mureş:„Ziua cea mare” la Grădina Zoologică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de localnici se vor relaxa de 1 Mai la Zoo, locul preferat de părinţi pentru copiii lor. Alături de 1 iunie, Ziua Muncii este cea care aduce numărul cel mai mare de vizitatori la Zoo Târgu-Mureş.

În condiţiile în care meteorologii anunţă o zi cu soare şi o maximă de 23 de grade pentru mâine, la Grădina Zoologică sunt aşteptate câteva mii de persoane. Având în vedere că la Platoul Corneşti (cel mai înalt punct al oraşului n.r.) au fost amenajate spaţii pentru grătare, mii de localnici care vor petrece 1 Mai la iarbă verde sunt aşteptaţi la Zoo. Între mititei şi bere, vă puteţi delecta la vederea celor peste 120.000 de specii de animale. „Suntem pregătiţi pentru un flux mare de vizitatori, la fel ca în fiecare an. Dacă vremea va ţine cu „clasa muncitoare”, cu siguranţă aceştia vor avea ce vedea la Grădina Zoologică”, ne-a declarat Bereczki Baltazar, directorul Zoo Mureş.

Animale noi, constant


În urmă cu câteva săptămâni, Adevărul de Seară anunţa naşterea unui pui de maimuţă din rasa Pavian cu mantie. De atunci, la Zoo au fost aduse în special reptile, dar administratorii Grădinii au anunţat că odată cu încălzirea vremii, vizitatorii vor avea parte de animale noi tot timpul. „Încă nu a fost botezată maimuţica, dar vom organiza o serbare la care vor participa elevi, iar ei vor fi cei care o vor boteza. În rest, îi anunţăm pe mureşeni că mereu vom aduce animale noi la Zoo, deoarece nu putem altfel să menţinem interesul crescut al vizitatorilor”, a completat Bereczki.  Mâine la Zoo, programul la casa de bilete se va încheia la ora 18.00, dar vizitatorii aflaţi deja înauntru vor putea rămâne până la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 2 lei pentru copii, studenţi şi pensionari şi 5 lei pentru adulţi.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite