Târgu-Mureş:Tudor Gheorghe cântă „Chemarea păsării de acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maestrul îşi va încânta diseară fanii cu piese inspirate şi realizate din opera lui Mircea Micu, unul dintre cei mai importanţi poeţi contemporani români.

Mureşenii vor avea ocazia să asculte versurile poetului Mircea Micu, transformate în muzică de maestrul Tudor Gheorghe, în această seară de la ora 19.00 la Palatul Culturii. Concertul „Chemarea păsării de acasă” face parte din turneul naţional pe care artistul l-a început în 19 aprilie şi care îl va purta în 25 de oraşe ale ţării. Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai iubiţi artişti români, bucurându-se de concerte cu casa închisă de fiecare dată când a fost prezent în Târgu-Mureş. Acest lucru se datorează capacităţii acestuia de a se reinventa la fiecare apariţie în faţa publicului, astfel că spectatorii au impresia că participă la un concert cu melodii mereu noi.

Maestrul va prezenta publicului un spectacol realizat şi inspirat din operele lui Mircea Micu, poate unul dintre cei mai importanţi poeţi contemporani. Este prima reprezentaţie ce face parte dintr-un nou ciclu de restituiri culturale, de această dată, poetice, însă vor urma şi altele, realizate pe baza lucrărilor altor poeţi de seamă”, declară Pepino Popescu, preşedintele agenţiei Vreau Bilet, organizatoare a turneului.

Biletele costă 60 de lei şi pot fi cumpărate de la Casa de Bilete a Palatului Culturii până la ora 19.00, ora începerii spectacolului.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite