Târgu-Mureş:"Butoiul cu praf de puşcă" explodează la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa din Sala Mică, de la ora 20.00, realizată după romanul cu acelaşi nume al lui Dejan Dukovski, este o poveste care face aluzie la războiul din Bosnia - Herţegovina, fără a avea o aşezare într-un context spaţial şi temporal concret.

Spectacolul  prezintă destinele unor oameni obişnuiţi, destine ce se întrepătrund şi se despart într-o atmosferă tragi–comică şi absurdă, şi efectele lor asupra tinerilor în special.

Distribuţie de excepţie

Regizat de Sorin Misirianţu, „Butoiul cu praf de puşcă” se bucură de o distribuţie de excepţie. Practic, cele mai mari nume ale Teatrului Naţional vor fi pe scenă duminică seară: Costin Gavază, Ion Vântu, Mihai Crăciun, Ionela Nedelea, Eduard Marinescu, Csaba Ciugulitu, Vlad Chico, Marina Timcu, Iulian Praja, Adrian Şovar. „Consider că acest spectacol nu trebuie ratat de mureşeni, deoarece este o operă de excepţie. Aştept un număr cât mai mare de spectatori în sală, mai ales că noi, ca actori, suntem ca un pacient pe sala de operaţie, iar publicul este sângele de care avem atâta nevoie”, ne-a declarat actorul Costin Găvaza.

Biletele costă 15 lei şi pot fi cumpărate numai de la Casa Teatrului.


Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite