Sute de mureşeni sunt aşteptaţi să iasă în stradă. Protestele vor avea loc la Ceasul cu Flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii vor protesta timp de trei zile în centul oraşului FOTO: Adevărul
Mureşenii vor protesta timp de trei zile în centul oraşului FOTO: Adevărul

Mureşenii se pregătesc să iasă în stradă! Oamenii vor protesta timp de trei zile împotriva modului în care au fost organizate alegerile prezidenţiale din primul tur.

    Nemulţumiţi de felul în care au fost organizate alegerile prezidenţiale din diaspora, localnicii au cerut dreptul la manifestare. Comisia de Avizare a Adunărilor Publice din Târgu Mureş şi-a dat acordul pentru trei acţiuni de protest care se vor desfăşura săptămâna aceasta, în centrul oraşului. Prima va avea loc mâine, miercuri, 12 noiembrie, de la ora 17,00.
    Conform Poliţiei Locale, Comisia  a avizat o manifestare publică ce va avea loc în zilele de miercuri, joi şi vineri, între orele 17:00 şi 21:00, la Ceasul cu Flori. Scopul manifestaţiei este un protest cu privire la modul în care au fost organizate alegerile prezidenţiale din primul tur  în diaspora.
  Organizatorii protestului se aşteaptă la cel puţin 300 de participanţi care vor cere "ţara înapoi" , slogan care apare pe fluturaşi ce au fost răspândiţi în ultimele zile în tot oraşul.

citeşte şi:

Miting pro-Ponta la Ploieşti

Răspuns istoric la votul diasporei


 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite