Spectacolul ”Cloaca”, pus în scenă la Sala Mică a Teatrului Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul e pus în scenă la Sala Mică a Naţionalului mureşean
Spectacolul e pus în scenă la Sala Mică a Naţionalului mureşean

Actorul Teatrului Naţional Târgu-Mureş, Alexandru Pavel, câştigător al "Premiului pentru cel mai bun actor” la Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea 2012, poate fi văzut în rolul Tom din spectacolul Cloaca, de Maria Goos, astăzi şi mâine, începând cu orele 19.30, la Sala Mică a Teatrului Naţional.

Beneficiind de o distribuţie de excepţie, în care se regăsesc actorii Dan Rădulescu, Nicu Mihoc, Nicolae Cristache, Alexandru Pavel şi Raisa Ane, ”Cloaca” este un spectacol cu mare priză la public prin povestea pe care o propune dar şi prin chimia excepţională a grupului de artişti implicaţi. Dacă mai adăugăm şi excepţionala scenografie  semnată de Velica Panduru, putem spune că spectacolul Cloaca este un produs teatral complet, realizat sub atenta conducere a carismaticului regizor Theodor Cristian Popescu.

Spectacolul a participat în luna septembrie a anului trecut la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea 2012, unde actorul Alexandru Pavel, care-l interpretează pe Tom, a obţinut laurii pentru ”cel mai bun actor”.

Biletele pot fi achiziţionate la Casieria Teatrului Naţional (mai multe informaţii puteţi obţine apelând unul din numerele de telefon: 0265 261 420, 0372 758 230) şi online: www.biletmaster.ro.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite