Sfârlea salvează onoarea mureșenilor în deplasarea de la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remiză la Baia Mare pentru băieții antrenați de Isăilă
Remiză la Baia Mare pentru băieții antrenați de Isăilă

FCM Târgu-Mureş a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din etapa a VIII-a a Ligii a II-a, disputată în deplasare la Baia Mare.

Golul formaţiei mureșene a fost înscris de Sebastian Sfârlea, în minutul 87, din lovitură liberă de la aproximativ 25 metri, lateral stânga, mingea fiind deviată de zidul advers. Gazdele au deschis scorul în minutul 76, din lovitură de la 11 metri, în urma faultului comis de Hanca asupra lui Pop.

Jocul a fost dominat de târgumureşeni, care au ratat 3-4 ocazii clare de gol.
Mai mult, la 0-0, Cristian Cristea a trimis mingea în bară. Dominarea formaţiei pregătite de Daniel Isăilă s-a reflectat şi în raportul cornerelor, 9-3 pentru FCM. Din păcate însă a lipsit luciditatea în faţa porţii, iar pe final, gazdele au fost aproape de a-şi trece în cont cele 3 puncte.

FCM Târgu-Mureş a evoluat în formula:

Abraham - Vagner (82-S. Stancu), Nicu, Pascariu, Szilagyi - Hanca, Dâlbea (55-Precup), Pădureţu, Sfârlea - Huiban (65-Bujor), Cristea.


În urma acestui rezultat de egalitate, FCM Târgu-Mureş ocupă locul IV în clasament, cu 13 puncte. În etapa viitoare, cea cu numărul IX, FC Municipal va evolua pe teren propriu în compania celor de la FC Bihor. Partida se va disputa miercuri, 24 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul Trans-Sil.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite