Rezultate Bacalaureat 2012. În sfârșit au fost afișate mediile finale, după contestații! Află AICI nota pe care ai obținut-o la Bac!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Află pe mures.adevarul.ro ce notă ai obținut la Bac!
Află pe mures.adevarul.ro ce notă ai obținut la Bac!

Din totalul de 518 contestații depuse de elevi la finele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat, 178 au fost aprobate. 80 de elevi au obținut note mai mici după evaluarea contestațiilor, în timp ce 98 de absolvenți de liceu au obținut medii mai mari.

După recorectarea fișelor de examen, procentajul de promovabilitate pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului în județul Mureș a ajuns la 24,81%. Astfel, mai puţin de un sfert din cei peste 2.600 de candidaţi înscrişi la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat au promovat în judeţul Mureş.

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate mediile finale ale examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă. Află nota pe care ai obținut-o, AICI.

Din totalul candidaților mureșeni, 2.293 au fost prezenţi, în timpul examenului fiind eliminaţi şase dintre ei - patru la proba scrisă de Limba şi literatura română şi doi la ultima probă, la alegere. După susţinerea examenului, doar un număr de 549 de candidaţi au fost declaraţi admişi, ceea ce înseamnă că mai puţin de un sfert dintre cei înscrişi la această sesiune.

Rămâi pe mures.adevarul.ro  pentru a afla în timp real toate detaliile referitoare la examenul de Bacalaureat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite