Remiză în primul meci al FCM-ului din cantonamentul turcesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remiză în prima partidă amicală din Antalya jucată de FCM
Remiză în prima partidă amicală din Antalya jucată de FCM

FCM Târgu-Mureş a terminat la egalitate, scor 1-1, prima partidă amicală disputată în cantonamentul din Antalya, în compania formaţiei din prima ligă a Belarusului, Belshina Bobruisk.

Golul formaţiei mureşene a fost înscris din acţiune de Cristian Cristea, în minutul 56, după o pasă primită de la Ganea, după ce echipa din Belarus a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, dintr-un penalty.

În cele 90 de minute de joc, echipa mureşeană a mai ratat trei ocazii importante de a înscrie, meciul fiind unul destul de închis. Totuşi, egalul de ieri este un mod pozitiv de a începe seria meciurilor amicale dinaintea startului returului ligii secunde.

Daniel Isăilă a încercat mai multe formule de joc, fiind rulaţi mulţi jucători în meciul cu Belshina. Astfel, FCM-ul a început partida în formula: ABRAHAM (30-BOTOŞER) - STANCU, NICU, UNGUR, CUCU, ISTRATE, PRECUP, PĂDUREŢU, ŞAIM, ZĂGREAN, PUNOSEVAC, în timp ce în repriza secundă a meciului au evoluat: BOTOŞER (60-BALAURU) - PETELEU, GUGU, B. MATEI, ROZENFELD, R. MICLEA, STERE, VÂRTIC, GANEA, CRISTEA, HUIBAN.

 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite