Rareş Vârtic şi Florin Istrate au fost transferaţi de FCM Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vârtic a revenit la FCM Târgu-Mureş
Vârtic a revenit la FCM Târgu-Mureş

Conducerea FCM Târgu-Mureş a perfectat primele transferuri pentru returul sezonului 2012/2013 din Liga a II-a. Este vorba de jucătorii Rareş Vârtic şi Florin Istrate.

În privinţa lui Rareş Vârtic se poate vorbi despre o revenire la formaţia mureşeană, după ce a evoluat pentru FCM în nouă partide din Liga 1, în sezonul 2010-2011. Ultima dată la Săgeata Năvodari, Vârtic a semnat un contract valabil pe 1 an şi jumătate. În vârstă de 27 de ani, acesta evoluează în linia mediană şi este considerat a fi un fotbalist extrem de util pentru mureşeni.

Al doilea transfer este acela al mijlocaşului Florin Istrate, în vârstă de 23 de ani, ultima dată la Unirea Alba Iulia. Istrate a evoluat pentru Unirea Alba Iulia în toate cele 12 partide în turul de campionat recent încheiat, fiind unul dintre cei mai buni jucători. Istrate a semnat un contract valabil 2 ani şi jumătate cu formaţia târgumureşeană.

La finalul turului de campionat, FCM-ul ocupă poziţia a treia, cu 20 de puncte, şapte mai puţine decât liderul Corona Braşov. Formaţia mureşeană şi-a propus o revenire imediată în Liga 1, după retrogradarea din sezonul precedent.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite