Gest nobil al jucătorilor și conducătorilor de la FCM Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCM sprijină inițiativa Fundației HIFA (foto: tirgumureseanul.ro)
FCM sprijină inițiativa Fundației HIFA (foto: tirgumureseanul.ro)

Clubul FCM Târgu-Mureș este implicat într-o campanie de ajutorare a persoanelor cu dizabilități, inițiată de către Fundația HIFA.

Consecvenţi în iniţiativele de sprijinire a persoanelor cu dizabilităţi, componenţii echipei FCM Târgu-Mureş, conducerea tehnică şi executivă a clubului, au hotărât să participe la campania de susţinere a parcului HIFA din Târgu-Mureş.

Astfel, înaintea partidei de ieri, contra celor de la FC Bihor Oradea, jucătorii, antrenorii şi conducerea clubului au trimis câte un SMS, în valoare de 2 EURO, la numărul 8845, valabil în orice reţea. În plus, înainte de începerea partidei din etapa a IX-a a Ligii secunde, jucătorii de la FCM au intrat pe teren purtând un banner de susţinere a campaniei, pe care va fi inscripţionat mesajul: SMS 8845. Ajutor HIFA.

Invităm pe această cale, toţi suporterii formaţiei FCM Târgu-Mureş, să facă la rândul lor un gest de solidaritate şi să trimită câte un SMS, în valoare de 2 EURO, la numărul 8845, pentru a sprijini persoanele cu dizabilităţi din cadrul Fundaţiei HIFA”, se arată într-un comunicat emis de către FC Municipal Târgu-Mureș.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite