FCM-ul pierde la Arad și se îndepărtează de topul clasamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu-Mureş a pierdut, scor 0-2, partida disputată la Arad, în etapa a X-a a Ligii a II-a, seria a II-a.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Gligor, în minutul 39, din penalty şi Neagu, în minutul 75. Cea mai mare ocazie a primei reprize pentru FCM a fost ratată în minutul 44. Sfârlea a centrat dintr-o lovitură liberă din partea stângă, mingea a fost deviată cu capul la colţul lung de Nicu şi Precup reia cu latul, din 5 metri, peste transversală. În minutul 56, la o centrare în careu de pe dreapta, mingea a fost prelungită de Huiban, care apoi se loveşte de cotul unui fundaş al gazdelor, arbitrul lăsând însă jocul să continue, cu toate că se impunea o lovitură de la 11 metri.

Pentru târgumureşeni au evoluat:

Abraham - Stancu, Nicu, Deaconescu, Szilagyi - Dâlbea (83-Vagner) - Alex. Dan, Precup, Pădureţu (61-Cristea), Sfârlea (85-Şaim)  - Huiban.

În urma rezultatului de la Arad, cele două formaţii au făcut schimb de locuri în clasament, FCM Târgu-Mureş ocupând locul V, cu 16 puncte.
În etapa viitoare, formaţia mureșeană va evolua pe teren propriu, în compania celor de la ACS Poli Timişoara. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul Trans-Sil.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite