Eșecul cu Timișoara o îndepărtează pe FCM de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu-Mureș a pierdut cu 1-2 partida din etapa a XI-a a Ligii a II-a, seria a II-a, disputată pe teren propriu, în fața celor de la ACS Poli. Timișoara.

Cele 3 puncte au luat calea Banatului, la ultima fază de joc când, după o ocazie în careul oaspeților, mingea este respinsă, ajunge la un jucător timișorean care, după o cursă de aproximativ 30 de metri, cu toată opoziția fundașilor și a portarului Abraham, înscrie la colțul lung.

Tabela  a fost modificată pentru prima dată în minutul 4, centrarea trimisă de Sfârlea, de pe dreapta, fiind reluată în plasă de Deaconescu.

În minutul 13, ACS Poli a restabilit egalitatea, Szekely reluând, din 6 metri, ca la antrenament, centrarea trimisă de Bălace.


La 1-0, Bujor a trimis mingea în bară, după un șut puternic de la 16 metri, iar în minutul 90, șutul lui Precup din interiorul careului este blocat chiar de Apostu, mingea îndreptându-se spre plasa porții. Acestea au fost cele mai mari ocazii ale echipei conduse de Daniel Isăilă, ocazii care ar fi putut aduce 3 puncte în contul FCM-ului.

FCM Târgu-Mureș a evoluat în formula:

Abraham - Stancu (66-Hanca), Deaconescu, Nicu, Szilagyi - Vagner, Alex. Dan (72-Dâlbea), Precup, Sfârlea - Huiban (46-Apostu), Bujor.


Formația mureșeană ocupă locul cinci în clasament, cu 16 puncte, iar în etapa următoare va juca în deplasare la Mioveni.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite