Egal smuls in extremis de FCM Târgu-Mureş la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii FCM-ului au alergat după egalare în meciul de la Oradea
Jucătorii FCM-ului au alergat după egalare în meciul de la Oradea

FCM Târgu-Mureş încă nu se regăseşte în acest retur de Liga 2. O demonstrează şi egalul smuls în această dimineaţă în meciul disputat în deplasare, în compania celor de la Luceafărul Oradea, scor 1-1.

Primul meci pe banca mureşenilor pentru Mircea Cojocaru n-a adus revirimentul aşteptat de conducătorii clubului, chiar dacă echipa trimisă de acesta în teren a plecat neînvinsă de pe terenul Luceafărului. Egalul de azi îi îndepărtează şi mai mult pe cei de la FCM de promovarea în prima divizie.

După o primă repriză ternă, orădenii au deschis scorul din penalty, în minutul 47. Portarul FCM-ului, Balaur, a fost eliminat în minutul 83, după un fault în afara careului. El a fost înlocuit de Pădureţu, jucător de câmp, întrucât FCM-ul efectuase deja toate cele trei schimbări. Acest fapt nu i-a oprit pe mureşeni să egaleze, în minutul 87, prin Cristea, după o centrare a lui Ganea.

FCM-ul a evoluat la Oradea în formula: Balaur - Peteleu, Zarcovici, Vârtic, Szilagy - Stelian Stancu, Mihai Stere, Epaminonda Nicu, Ganea - Punosevac, Huiban

 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite