Cel mai mare festival de colinde din Târgu Mureș. Peste 1.000 de artiști vor aduce magia sărbătorilor

0
Publicat:

Joi, 8 noiembrie 2022, începând de la ora 16.00, în Piața Teatrului va avea loc la cel mai mare festival de colinde din oraș, anunță primăria.

Târg de iarnă FOTO Primăria Târgu Mureș
Târg de iarnă FOTO Primăria Târgu Mureș

Festivalul va aduce în fața publicului peste 1.000 colindători, artiști amatori dar și profesioniști, din județele Mureș, Covasna și Sibiu. Aceștia vor reaprinde, prin intermediul frumoaselor colinde, bucuria și magia din aceste zile de sărbătoare.

Organizatorul festivalului este Asociația Culturală „Doruri Mureșene“, condusă de Costi Dumitru. Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Mureș și Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș.

La Târgu Mureș s-a deschis Târgul de Crăciun la 5 decembrie 2022. Lângă Ceasul cu flori din Piața Trandafirilor, producătorii locali îi vor aștepta pe mureșeni cu bunătăți și delicatese de Crăciun.

În jurul bradului de Crăciun din Piața Teatrului, aproximativ 35 de standuri de artizanat și producători locali vor oferi băuturi calde și gustări de sezon.

Lângă Ceasul cu flori din Piața Trandafirilor, producătorii locali îi vor aștepta pe mureșeni cu bunătăți și delicatese de Crăciun și băuturi calde. Copiii se vor putea bucura și de Căsuța lui Moș Crăciun, vor putea călători în jurul centrului cu trenulețul lui Moș Crăciun și spre încântarea lor, se vor putea da în carusel.

Copiii se pot întâlni și anul acesta cu Moș Crăciun și din peisaj nu lipsește nici trenulețul Moșului, dar noua atracție va fi un carusel amplasat în centrul orașului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite