Zece petrecăreţi din Gorj au fost amendaţi de poliţie, după ce distracţia a fost transmisă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece gorjeni care au participat la o petrecere au fost amendaţi de poliţişti. Oamenii legii s-au sesizat după cheful a fost transmis pe Facebook.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o reţea de socializare a fost postată o filmare în care se observă că, la locuinţa unei persoane de pe raza comunei Scoarţa, a fost organizată o petrecere cu participarea unui număr mare de persoane.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 17 ianuarie, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Scoarţa, a organizat o petrecere la locuinţa sa, eveniment la care au participat un număr de nouă persoane, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor şi măsurilor de protecţie individuală, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Bărbatul de 31 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar faţă de cele nouă persoane participante la eveniment, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020.

Facem precizarea că desfăşurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private sunt interzise.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, sănătatea şi siguranţa cetăţenilor fiind prioritare pentru noi“,se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite