Văduva lui Sergiu Nicolaescu, la Târgu Jiu: primarul Florin Cârciumaru s-a întâlnit cu Dana Nicolaescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Nicolaescu a aprins o lumânare
Dana Nicolaescu a aprins o lumânare

Văduva regizorului Sergiu Nicolaescu a venit astăzi la Târgu-Jiu. Dana Nicolaescu a purtat o serie de discuţii cu primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, cu privire la aducerea unei urne cu cenuşa artistului la cavoul familiei din Cimitirul Municipal şi amenajarea unei expoziţii cu obiecte personale în incinta cinematografului care-i poartă numele.

Dana Nicolaescu a fost să viziteze cavoul familiei din Cimitirul Muncipal, dar nu a vrut să facă vreo declaraţie. Aceasta a pus flori la cavou şi a aprins o lumânare.

Primarul municipiului Târgu Jiu a precizat că nu a primit niciun răspuns din partea văduvei lui Sergiu Nicolaescu. Aceasta va discuta cu familia şi va da un răspuns autorităţilor locale peste două săptămâni. „S-a aflat într-o vizită privată la Târgu Jiu şi i-am sugerat că ar fi bine ca la cinetamtograf să amenajăm o expoziţie cu obiecte personale. Am discutat despre cutia cu cenuşă. Nu a hotărât nimic la o primă întâlnire. A motivat că trebuie să discute aceste probleme şi cu sora lui Sergiu Nicolaescu. O să primim un răspuns peste aproximativ două săptămâni“, spus Florin Cârciumaru.  
În urmă cu doar câteva zile, pe Aleea Celebrităţilor din centrul oraşului Târgu Jiu a fost dezvelită o stea cu Sergiu Nicolaescu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite