Tânăra mamă din Rovinari bolnavă de cancer a murit. Se trata într-o clinică din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana a murit în urma bolii cumplite de care suferea
Georgiana a murit în urma bolii cumplite de care suferea

Georgiana, o tânără de 34 de ani, din oraşul Rovinari, diagnosticată cu cancer, pentru care au fost organizate mai multe acţiuni umanitare, s-a stins din viaţă. Aceasta era tratată într-o clinică din Turcia.

Femeia avea un copil în vârstă de 11 ani.

„Anunţăm cu profundă durere în suflete că Georgiana Dragomir, tânăra din Rovinari care suferea de cancer, a pierdut lupta cu viaţa. Nefericitul eveniment s-a produs în urmă cu puţin timp, Georgiana întorcându-se de curând de la o clinica din Turcia, unde beneficiase de tratament. Familia urmează să anunţe unde va fi depus trupul neînsufleţit al acesteia, dar şi când va avea loc înmormântarea. Drum lin către cer, odihneşte-te în pace!“, este anunţul dat de Asociaţia Uniunea Femeilor din Gorj.

Acţiuni umanitare

Comunitatea din Rovinari s-a implicat pentru a strânge fondurile necesare, pentru ca Georgiana să poată urma un tratament la o clinică specializată din Turcia.

Uniunea Femeilor din Gorj a organizat mai multe spectaciole umanitare. De asemena, numeroşi cetăţeni din Rovinari au donat diferite bunuri, care au fost vândute apoi în târgurile din judeţ. Patronul unei spălătorii auto din Rovinari a amplasat urne pentru strângerera de fonduri, iar timp de două zile au fost spălate maşini, iar toţi banii au fost donaţi tinerei bolnave de cancer.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite