Tânăr împuşcat în cap de un glonţ rătăcit în timp ce se afla în curtea unei biserici. Jandarmii au executat trageri într-un poligon aflat la doi kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Glonţul care i-a intrat tânărului în cap a fost tras de jandarmii aflaţi la trageri pe poligon
Glonţul care i-a intrat tânărului în cap a fost tras de jandarmii aflaţi la trageri pe poligon

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, a fot împuşcat în cap de un glonţ rătăcit de la poligon aflat la o distanţă de doi kilometri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, tânărul a coborât dintr-un autoturism pe drumul comunal Măceşu, pe raza oraşului Târgu Cărbuneşti, moment în care a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonţ. 

„Locul unde se afla persoana vătămată se situeaza la circa doi kilometri de Poligonul Târgu Cărbuneşti şi unde, până la orele 11:55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vătămare corporală din culpă,  sub supravegherea Parchetului Militar Timişoara“, a anunţat Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Locul unde se afla persoana vătămată se situeaza la circa 2 km de Poligonul Târgu Cărbuneşti şi unde, până la orele 11:55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii IJJ Gorj.

Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj, a declarat că tânărul se afla la o distanţă de peste doi kilometru, în curtea unei biserici: „Astăzi, 16 septembrie 2019, în intervalul orar 09.00-11.50, în Poligonul Rogojeni din Tg.- Cărbuneşti, au fost executate şedinţele de tragere de pregătire planificate, cu pistolul mitralieră şi cu pistolul. Ulterior desfăşurării şedinţelor de tragere, am fost informaţi că un tânăr a fost lovit de un glonţ în timp ce se afla în curtea unei biserici din localitatea Măceşu, situată la aproximativ 2,5 km de poligon. Vom acorda tot sprijinul autorităţilor competente pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul“.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri