Spitalele din Gorj fac angajări. Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari angajează moaşă cu studii superioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul din Rovinari angajează moaşă
Spitalul din Rovinari angajează moaşă

Mai multe spitale din judeţul Gorj au anunţat scoaterea la concurs a mai multor posturi, în general de asistent medical.

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari caută să angajeze un asistent medical la Compartimentul Neonatologie şi o moasă la moaşă debutant cu studii superioare la Compartimentul Obstetrică – Ginecologie. De asemenea, unitatea medicală mai angajează un asistent medical debutant la Compartimentul A.T.I şi un asistent debutant la Compartimentul Spitalizare de Zi.

Dosarele se pot depune între 18 şi 29 ianuarie, iar probele vor avea loc pe şi 10 februarie.

Spitalele din Turceni şi Târgu Cărbuneşti angeazăă asisntenţi

Spitalul Orăşenesc Turceni angajează un asistent medical generalist debutant la Cabinet Chirurgie Generală – Ambulatoriul Integrat Spitalului Orăşenesc Turceni. Candidaţii trebuie să aibă diplomă de licenţă în specialitate pentru cei cu studii superioare sau diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale. Conncursul se desfăşoară între 11 şi 23 februarie.

Spitalul Orăşenesc Târgu Cărbuneşti angajează şapte infiermiere la diferite secţii. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de şcoală generală sau liceu. Concursul va avea loc pe pe 1 şi 5 februarie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite